Horká čokoláda v belgickém stylu

v Belgickém stylu

Horká čokoláda

v Belgickém stylu

1 litr Vašeho oblíbeného mléka

3 pruhy čokolády Lindt Excellence (ze 100g balení)

Špetka soli

 

Postup:

rozlámejte čokoládu na menší kousky

V hrnci při mírné teplotě rozpustíme čokoládu s 1/3 mléka a špetkou solí.

S pomocí šlehače na pomalý stupeň mixujeme, dokud nebude čokoláda velmi jemná.

Podávejte nápoj velmi teplý se šlehačkou nebo opečeným marshmallows.

v Belgickém stylu

Horká čokoláda

v Belgickém stylu

1 litr Vašeho oblíbeného mléka

3 pruhy čokolády Lindt Excellence (ze 100g balení)

Špetka soli

 

Postup:

rozlámejte čokoládu na menší kousky

V hrnci při mírné teplotě rozpustíme čokoládu s 1/3 mléka a špetkou solí.

S pomocí šlehače na pomalý stupeň mixujeme, dokud nebude čokoláda velmi jemná.

Podávejte nápoj velmi teplý se šlehačkou nebo opečeným marshmallows.